NL EN

Sleep & Dine

bij Brut International Flavours

Brut

International flavours


Bij Brut International Flavours bereiden wij onze gerechten met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. Zo zijn er verschillende gerechten te vinden op onze kaart naar aanleiding van de Promenade Food Festivals. Bij Brut International Flavours geniet u van een heerlijke lunch of diner in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. 

Bekijk menu

OPENINGSTIJDEN


Ontbijt

Maandag - vrijdag: 07:00 uur - 10:00 uur
Zaterdag - zondag: 07:00 uur - 11:00 uur

Lunch 

Dagelijks: 12:00 uur - 14:00 uur

Diner

Dagelijks: 18:00 uur - 22:00 uur

Bar Brut

Dagelijks: 12:00 - 22:00 uur 

Vanaf 15 oktober nemen wij bij Brasserie Brut alleen reserveringen van hotelgasten aan. Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wij verzoeken u om een mondkapje te dragen in de lobby van het hotel, gangen, lift, restaurant en ontbijtruimte. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren. Via deze pagina informeren wij u graag over de actuele situatie.

Combineer een overnachting in ons hotel met een uitgebreide lunch of diner bij Brasserie Brut. Reserveer hier een kamer of boek één van onze arrangementen. 

Reserveren

Sleep & Dine arrangement! 

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade


Ons Sleep & Dine Arrangement is precies wat je nodig hebt op dit moment. Een exclusief 3 gangen menu ‘Du Chef’ inclusief overnachting & uitgebreid ontbijt bij Leonardo Royal Den Haag Promenade staan op je te wachten.

Het Sleep & Dine Arrangement is inclusief:
- Overnachting bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
- 3-gangen diner bij Brut International Flavours
- Uitgebreid ontbijt

Boek dit arrangement vanaf €169 voor twee personen

Reserveer nu

Bekijk hier een sfeerimpressie