NL EN

PROMENADE FOOD FESTIVALS BIJ JOU THUIS! 

Brut

International flavours


Bij Brut International Flavours bereiden wij onze gerechten met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. Zo zijn er verschillende gerechten te vinden op onze kaart naar aanleiding van de Promenade Food Festivals. Bij Brut International Flavours geniet u van een heerlijke lunch of diner in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. 

Bekijk menu

OPENINGSTIJDEN


Ontbijt

Maandag - vrijdag: 07:00 uur - 10:00 uur
Zaterdag - zondag: 07:00 uur - 11:00 uur

Lunch 

Dagelijks: 12:00 uur - 14:00 uur

Diner

Dagelijks: 18:00 uur - 22:00 uur

Bar Brut

Dagelijks: 12:00 - 00:00 uur 

Wij zijn ontzettend blij dat wij jullie weer kunnen ontvangen bij Brasserie Brut. Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen conform de richtlijnen van het RIVM om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. 

Vergeet niet te reserveren via onze website of neem contact met ons op via +31 (0) 70 352 5161 info@brasseriebrut.nl. Mocht je toch verhinderd zijn dan vragen wij vriendelijk om de reservering vooraf te annuleren. Als je bij ons langs komt vragen we je om bij de deur te wachten, er zal iemand van ons naar je toe lopen om je naar de tafel te begeleiden. Verder zullen wij jullie weer van de beste service voorzien zoals jullie van ons gewend zijn. 

Reserveren

Food Festivals bij jou thuis! 

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade


Ondanks deze omstandigen willen we toch graag de food festivals 2020 door laten gaan; maar dan bij jou thuis! Wij zullen de lekkerste gerechten delen uit de meest uiteenlopende landen. Dit zodat jij een waar food festival bij jou thuis kan creëren.

Benieuwd naar de Food Festival recepten?

Bekijk de recepten

1/10 - 31/12

A fun end of the year


Meer info

Bekijk hier een sfeerimpressie