NL EN

Brut International Flavours

Brut

International flavours


Bij Brut International Flavours bereiden wij onze gerechten met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. Zo zijn er verschillende gerechten te vinden op onze kaart naar aanleiding van de Promenade Food Festivals. Bij Brut International Flavours geniet u van een heerlijke lunch of diner in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. 

Bekijk menu

OPENINGSTIJDEN


Ontbijt

Maandag - vrijdag: 07:00 uur - 10:00 uur
Zaterdag - zondag: 07:00 uur - 11:00 uur

Lunch 

Dagelijks: 12:00 uur - 14:00 uur

Diner

Dagelijks: 18:00 uur - 22:00 uur

Bar Brut

Dagelijks: 12:00 - 22:00 uur 

Brut International Flavours is alleen geopend voor take away tot ten minste 21 april 2021. Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is nog wel geopend. Hier zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Wij verzoeken onze gasten om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het RIVM hanteren. 

Het hotel biedt take away service aan voor ontbijt, lunch en diner. Ontbijt dient voor 23:00uur gereserveerd te worden voor de volgende dag bij de hotelreceptie. Lunch en diner kan besteld worden bij de receptie op de dag zelf. Eten en drinken dient bij de receptie opgehaald te worden en in de hotelkamer genuttigd te worden.

Neem contact op met het hotel voor het take away menu.

E: info@brasseriebrut.nl

T: +31 (0) 70 352 5161

Via deze pagina informeren wij u graag over de actuele situatie.

Reserveren

Arrangementen 

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade


Maak jouw restaurant belevenis compleet en combineer het met een overnachting in het Leonardo Royal Hotel Den Haag PromenadeEen exclusief 3- of 4-gangen menu inclusief overnachting & uitgebreid ontbijt staan op je te wachten. Bekijk al onze arrangementen. 

Bekijk culinaire arrangementen

Bekijk hier een sfeerimpressie