NL EN

Brut International Flavours

Brut

International flavours


Bij Brut International Flavours bereiden wij onze gerechten met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. Zo zijn er verschillende gerechten te vinden op onze kaart naar aanleiding van de Promenade Food Festivals. Bij Brut International Flavours geniet u van een heerlijke lunch of diner in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. 

Bekijk menu

OPENINGSTIJDEN


Ontbijt

Maandag - vrijdag: 07:00 uur - 10:00 uur
Zaterdag - zondag: 07:00 uur - 11:00 uur

Lunch 

Dagelijks: 12:00 uur - 14:00 uur

Bar Brut

Dagelijks: 12:00 - 17:00 uur 

 

Vanaf 19 december 2021 is Brut International Flavours gesloten tot 26 januari 2022. Onze hotels zijn nog wel geopend, hier zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen conform de richtlijnen van het RIVM, om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Hotelgasten kunnen gebruik maken van de onbijt, lunch en/of diner via take-away. Wij verzoeken onze gasten om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes. We blijven de situatie nauwgezet volgen en zullen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) hanteren. Via deze pagina informeren wij u graag over de actuele situatie. 

E: info@brasseriebrut.nl
T: +31 (0) 70 352 5161

 

Reserveren

Arrangementen 

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade


Maak jouw restaurant belevenis compleet en combineer het met een overnachting in het Leonardo Royal Hotel Den Haag PromenadeEen exclusief 3- of 4-gangen menu inclusief overnachting & uitgebreid ontbijt staan op je te wachten. Bekijk al onze arrangementen. 

Bekijk culinaire arrangementen

Bekijk hier een sfeerimpressie