NL EN

Menu

Of u nu komt voor een zakelijke lunch of lekker ongedwongen wilt genieten van een culinaire avond, u zit goed bij Brut International Flavours. Chef Sido de Brabander en zijn team bereiden verschillende gerechten in combinatie met de internationale specialiteiten van de georganiseerde Promenade Food Festivals. Onze menukaart breiden we dan ook regelmatig uit met de nieuwste internationale gerechten. 

Bekijk onze All Day menukaart en drankenkaart 


Bar Brut


Na een drukke dag zit u in onze bar goed voor een heerlijk drankje en verschillende snacks. Kies voor één van onze internationale cocktails of sluit uw diner af in onze bar met een heerlijke cappuccino.


Heeft u een allergie? Vraag onze medewerkers om de juiste informatie. 
Speciale wensen of komt u met een groep? Laat het ons weten, wij bereiden graag uw diner op basis van uw persoonlijke wensen. 

 

Royal Brunch Box

Beschikbaar op zaterdag en zondag

Rijkgevulde take-away box om thuis samen van te genieten. De inhoud van onze Royal Brunch Box is wisselend, maar dit is een voorbeeld van de lekkernijen die er in je box zouden kunnen zitten: eendenrilette & brioche, eggs benedict, quiche Lorraine, sesam bagel & gerookte zalm, salade Chèvre, mini croissants & aardbeien jam, macarons, Opéra taartje, bonbon, jus d'orange en munt.

Prijs: €19.50 per persoon

Bestellen kan al vanaf 1 persoon. Afhalen en bezorgen tot 3 km rondom Brut International Flavours is geheel kosteloos. Thuisbezorgen bij een adres verder dan 3 km kost €7.50
Klik hier om de box te bestellen

Let op: Bestel minimaal 1 dag van tevoren vóór 16:00 's middags